برند سازی با لباس

برندسازی لباس

برند سازی با لباس : برندسازی به مجموعه راه کار هایی گفته می شود که به یک برند هویت بخشیده و آن را از دیگر رقبا متمایز می سازد. این تعریف کلی از بردنسازی یا همان برندینگ می باشد .ما در اینجا سعی در ارائه راه کار هایی در خصوص تعیین هویت یک برند مد و لباس را داریم و به همین خاطر با تحلیل و بررسی برندهای موفق مد و لباس ، از نکات مثبت استفاده کرده ایم تا بتوانیم راه کار های مناسبی در جهت برندسازی موفق ارائه دهیم. قبل از ادامه خاطر نشان می کنم که یک مقاله به هیچ عنوان جای یک متخصصی که سالها در این زمینه تحصیل کرده را نخواهد گرفت .

فرم اداری - لباس فرم اداری - باران دخت - مانتو شلوار اداری

لباس فرم و ایجاد هویت سازمانی

استفاده از لباس فرم یکسان در محیط های کار، آموزشی و… مورد استفاده قرار می گیرد. پس از انقلاب صنعتی و تخصصی شدن مشاغل، استفاده از لباس فرم این محیط ها متداول شد. این لباس ها نماد یکپارچگی و یکسانی کارکنان بود. ادامه این روند در مدارس نیز نمود پیدا کرد. با این که سالها از به وجود آوردن لباس فرم می گذرد، بازهم بسیاری از شاغلین مؤسسات از آن استفاده نمی کنند. راه افراد شاغل در سازمان ها و گاه مدیران در مقابل موضوع همسان سازی پوشش مقاومت می کنند. نظرات مختلف مردم در مورد استفاده از لباس فرم مانتو وشلوار اداری / کت وشلوار فرم / کاپشن و شلوار نگهبانیی متفاوت از پوشیدن لباس های فرم امتناع می کنند ولی متخصصان درباره اهمیت، مزایا و معایب این لباس ها نظرات متفاوتی دارند.

کاربرد لباس فرم اداری در جوامع متمدن

در جوامع متمدن انتخاب افراد باید منطبق با ارزش ها و هنجارهای جامعه باشد که این موضوع خود باعث کاهش حق انتخاب می شود. مصرف گرایی در جوامع باعث از بین رفتن فرهنگ، اصالت و ارزش های جامعه می شود. یکسان سازی پوشش باعث رواج لباس هایی براساس هنجارها و ارزش های جامعه در محیط های سازمانی می شود که از نشانه های جامعه مدرن است. پوشش افراد شاغل در این جوامع براساس مؤسسه محل کارشان است که این باعث ایجاد نوعی وجه تمایز، تشخص و همبستگی بین اعضا می شود.. لباس فرم به نوعی خط مرز ساخت رسمی و غیررسمی و اشاعه گر جو سازمانی حاکم است که منجر به تعهد بیشتر کارمندان می شود.» «لباس هایی مانتو وشلوار اداری / کت وشلوار فرم / کاپشن و شلوار نگهبانی نمادهایی هستند که از طریق آن پیام هایی را به مخاطب می رسانند و نوع لباس پوشیدن فرد نیز نشانگر شخصیت اوست. لباس یکسان باعث می شود که تفاوت های شخصیتی افراد مشهود نبوده و همه با یک نگاه نگریسته شوند.»

یکسان سازی پوشش و ایجاد هویت سازمانی افرادی که از رضایتمندی شغلی برخوردار هستند و رابطه خوبی با محل کار خود دارند از یونیفرم اداری یا لباس فرم محل کار خود لذت برده و آن را عاملی برای همرنگ سازی کارکنان می دانند. پوشش یکسان باعث از بین رفتن تفاوت های طبقاتی رایج در لباس های کارکنان شده و کارکنان از هر طبقه و گروه با لباسی یکسان در محیط کار خود حضور پیدا می کنند، از این رو هویت فرد به صورت گروهی و سازمانی و از طریق پوشش همسان مشخص می شود.:

«یکی از تبعات مصرف گرایی، تنوع طلبی است. یکسان سازی پوشش باعث جلوگیری از تنوع طلبی می شود، اگر همسان سازی لباس فرم در محیط کار وجود نداشته باشد فرد از طریق جنس، مارک و نوع لباس فرم تمایزهای طبقاتی و شخصیتی را حس نکرده و یکسان سازی پوشش باعث می شود که ارباب رجوع با سمت سازمانی فرد در تماس باشد و نه با شخصیت و طبقه اجتماعی او. همسان سازی لباس فرم مانند مدل هایی از مانتو وشلوار اداری ، کت و شلوار اداری ، لباس کار ، در محیط کار مصرف گرایی در سطح جامعه را از بین برده و دیگر وقت کارکنان به توجه و دقت در مارک، رنگ و مدل لباس های همکاران معطوف نمی شود. یونیفرم اداری منجر به القای مسئولیت به اعضا و ایجاد شخصیت حقوقی برای آنها می شود.

باران دخت مجری و تولید کننده انواع لباس های فرم اداری مناسب با انواع شغل ها برای برند سازیی با کیفیت بالا میباشد.

لباس فرم در ادارات مصرف گرایی و سرازیر شدن پوشاک وارداتی به کشور باعث به وجود آمدن پوشش ها و مدهایی مغایر با اصول و هنجارهای جامعه در میان جوانان شده است. یکی از مهمترین ارزش های حاکم بر جامعه ما که نشأت گرفته از فرهنگ ملی و مذهبی است، با ایجاد پوشش یکسان منطبق بر معیارهای اسلامی در ادارات و سازمان ها می تواند مروج عفاف، پاکی و مصونیت افراد باشد.

لباس های فرم سازمان ها نباید براساس رده شغلی رنگ های متفاوتی داشته باشند. این موضوع باعث برتری و کهتری افراد می شود. از لحاظ فرهنگی پوشیدن بعضی از رنگ ها به دلیل جلب توجه در محیط های کار مناسب نیست. رنگ لباس های فرم باید براساس عرف و آداب رسوم جامعه باشد. دکتر مرادی در این باره معتقد است: «برای پوشش مشترک بهتر است از رنگ هایی که تأثیر مثبت در روحیه افراد دارد استفاده شود. مدل و دوخت لباس باید راحت و مطابق با معیارهای اسلامی باشد. اگر برای مشاغل مختلف رنگ های متفاوتی در نظر گرفته شود نوعی تمایز در تخصص ها نیز در سطح جامعه مشهود است. همه این اقدامات باید از طریق روش های علمی و با رضایت مردم صورت گیرد تا استحکام بیشتری داشته باشد.

باران دخت - تاثیرات لیاس در برند سازی

برند سازی با لباس

یکسان سازی لباس فرم یا همان پوشش در محیط کار اگر براساس هنجارهای فرهنگی و مذهبی باشد، خود عاملی در جهت حفظ فرهنگ ملی، بومی و مذهبی خواهد بود. برای اجرای این طرح باید همه عوامل فرهنگی، اجتماعی، عرفی و روانی در نظر گرفته شود: «ایران کشوری با تنوع اقوام و فرهنگ های غنی است. با تقویت فرهنگ اقوام و استفاده از پوشش های بومی می توان در مقابل هجوم لباس های غربی ایستادگی کرد. لباس های کردی، آذری، ترکمن، بلوچ و… از لحاظ رنگ، دوخت و مدل می توانند الهام بخش بسیاری مدل های لباس برای استفاده در سطح جامعه باشند.» در پایان باید گفت یکسان سازی لباس فرم پوشش در محیط های کار باعث می شود که افراد دیگر نه با شخصیت خودشان، بلکه به عنوان عضوی از سازمان در ارتباط با مردم قرار گیرند. لباس های فرم معمولا به چندین شاخه تقسیم میشوند مثل : مانتو وشلوار اداری کت وشلوافرم، لباس نگهبانی و حراست که در قسمت های مختلف سازمان ها مورد استفاده قرارمیگیرد . لباس فرم نشانگر هویت سازمانی افراد شاغل در آن است. انتظار ارباب رجوع از افراد انتظار از پوشش آن نهاد است و کارکنان باید رفتاری در شأن سازمان ارائه دهند. از این روی موسسه تولیدی لباس فرم با سابقه دیرین در تولید و عرضه لباس فرم می تواند پوشش های اداری یک سازمان را بر عهده بگیرد .

نوع پوشش در محیط کار نشان‌دهنده ارزش‌های شرکت و بنیان‌گذار آن است

پوشیدن لباس رسمی در محیط کار می‌تواند نشان‌دهنده اتیکت، وقت‌شناسی، احترام به قوانین و ساختارها، تمیز و مرتب بودن، حرفه‌ای بودن، احترام به افرادی که چه در درون و چه بیرون از شرکت با آن‌ها کار می‌کنید و … باشد.

ملاقات با مشتریان جزئی از وظایف کاری کارمندان است

وقتی با مشتریان، همکاران و رسانه‌ها کار می‌کنید و با آنان ملاقات دارید، شما نماد و نماینده آن سازمان هستید. در یک جهان ایده‌آل افراد باید به تنهایی و به وسیله مهارت‌ها، تخصص، و شخصیت‌شان قضاوت شوند، اما متاسفانه در جهان ما تاثیر ابتدایی حرف اول را می‌زند که نوع پوشش در محیط کار هم بخش تاثیرگذار آن است.

مانتو شلوار اداری - باران دخت - تولیدی لباس فرم اداری -

پوشش یکسان می‌تواند شرایط یکسانی را برای کارمندان به ارمغان آورد

نوع پوشش یکسان در محیط کار می‌تواند باعث برابری میان شما و همکاران‌تان شود. اگر همه افراد لباسی یک‌شکل بپوشند، مدیران می‌توانند بسیار راحت‌تر بر مهارت‌ها و ایده‌های آنان تمرکز کنند و پوشش، مانعی برای آن نخواهد بود.

به راهنمایی نیاز دارید (واقعاً این طور نیست!)

شرکت‌ها چنین مقرراتی را وضع می‌کنند تا به همه افراد بگویند که چه انتظاری از کارمندان دارند. وقتی کارمندان نوع پوشش در محیط کار را می‌دانند، اعتماد به نفس بیش‌تری برای خروج از منزل و حاضر شدن در محل کار خواهند داشت و نیاز ندارند برای انتخاب لباس وقت و انرژی صرف کنند.

وقتی در مجموعۀ شما افرادی با پیشینه‌های مختلف وجود دارند، مطمئناً اختلاف نظر امری عادی و غیر قابل اجتناب است. صحبت بر سر نوع پوشش در محیط کار و اینکه چه نوع پوششی مناسب یا نامناسب است نیز از این دست اختلافات خواهد بود. بنابراین شرکت‌ها چنین مقرراتی را وضع می‌کنند تا کارمندان نیازی به صرف وقت برای انتخاب نوع پوشش در محیط کار نداشته باشند و تنها زمان خود را به وظایف شغلی‌شان اختصاص دهند.

باران دخت فروشگاه انلاین فروش انواع ست مانتو شلوار در رنگ ها و سایز های مختلف در ایران میباشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button